Sportovní klub ZŠ Jeseniova, z.s.

Provozujeme Sportovní středisko se zaměřením na atletiku. Součástí našeho střediska jsou sportovní třídy, atletický oddíl (velká atletika) a atletická přípravka (malá atletika). Příprava atletů probíhá pod dohledem kvalifikovaných trenérů. Poskytujeme pronájmy hřišť a tělocvičen.

49278932 ARES
Vznik 1991
Telefony 222 103 415
Sociální sítě facebook.com
Michal Halbich (předseda)
Jaroslava Weberová (místopředsedkyně)
  • sportovní kluby, sportovní střediska, sportovní třídy, sportovní školy, atletika, malá atletika, velká atletika, atletický oddíl, pronájmy hřišť, pronájmy tělocvičen, pronájmy kurtu, pronájmy kurtu, pronájmy atletického hřiště, lyžování, plavání, cvičení pro děti, atletická příprava, atletická přípravka pro děti, atletická přípravka pro dorost, škola běhání
  • Naše Sportovní středisko je zřízeno Českým atletickým svazem. Zajišťujeme zde péči o talentované děti a mládež, které mají ochotu pravidelně trénovat a závodit za náš oddíl. 

    U nás se můžete věnovat krátkým, středním a dlouhým běžeckým tratím, překážkovým běhům, skokům, hodům a vrhům

    Sídlíme na hřišti ZŠ Jeseniova, kde máme k dispozici atletické hřiště tartanového typu (270 m), dvě telocvičny, dvě posilovny a také kurt na plážový volejbal, saunu a další možnosti sportovního i jiného vyžití.